mig     och mitt liv

Alla inlägg under april 2010

Av Dalicei - 16 april 2010 15:00

Heej alla glada och självsäkra! idag är en bra dag. var lite rengnigt i morse men nu är det sol. väntar på att pappa ska komma,ska ta en fika då. hade slöjd idag,är inte så intresserad av det men det var lite kul idag. okej, det kanske beror på vad en PERSON. gjorde en grej.

åååhhh!! att vara kär är underbart,men att inte ha killen man vill ha är tortyr!! jaja,tror jag har en lite chans hos honom iaf. om han inte är bi eller homo förstås.hahaha, skulle va lite kul. eller nej det skulle det inte men..... äh! glöm det.har tråkigt!!

kom på en sak. hur många av er som läser har bra själförtroende??

många har inte det, och det beror  ofta på hur man ser ut. hade oxå problem  med det förut. men har börjat säga till mig själv i spegeln att jag är bäst och kan klara allt jag vill. och vet du vad? det funkar! är mer självsäker nu än jag var för ett halv år sen. tycker att ingen ska ha dålig självsäkerhet. så bu för det! och jippie för självsäkerhet! har fixat en fin bild till det oxå. tycker den är AS fin!! älskar den!!!

hug and kisses from a pretty girl<333333333333333333333333333333     

Av Dalicei - 15 april 2010 16:55

Heej sötizar! idag är det Torsdag. i skolan hade vi bajsiga matte,tråkiga bild, och barnsliga utetid. Men sen kom jag hem från det där dårhuset. och började busa med min nu ett år gammla lillasyster. jo, idag nämligen fyller hon ett. firade henne i morse och vi firar henne nu.har gäster här. men  det är bara min syslingar och mammas kompisar. såå jag drog upp till mitt rum och där är jag nu.

igår lovade jag att ni skulle få bilderna från Tisdag. har fixat det nu, så nu kommer dom!:

Saga ska föreställa en elefant som gråter hahaha<333

   Här ska hon smaka på älgskit! tyvärr lyckas hon inte....hihi   Jag med min gudmor! hon har nyss vart i Spannien och latat sig den brunisen!

   Här är jag med halva min patrul!! i love you,guy's!!!!<333

   Vet inte riktigt vad bilden ska visa,men sött drömmande är jag i alla fall! =)

   My och Saga brottas. har hade fler bilder mendet här var den ända som inte var snuskig....tolka det som du vill!

   Och det här är min outfit for to day!!haha,smexig jag är<3333

 Det var alla bilder.

sååå länge.............................................
...................

                                                  
                                 KRAM FRÅN IDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Av Dalicei - 14 april 2010 20:20

Heej kära läsare. jag är en bloggerska. men bara som hoddy. några stora bloggerskor är Kissie,blondinbella och Foki. jag följer alla tre bloggarna och tycker att dom är... nja alla är inte bra men jag måste ha koll på hur dom gör för att bli som dom är. Jag tycker att blondinbella är fin tjej. en bra bloggerska,men tycker också att den kan vara lite trist ibland. Kissies blogg är nåt helt annat. hon är på och säger precis vad hon tänker och tycker. visst tycker jag att det är bra på ett sött men hon sårar oxå folk. och det tycker jag inte är okej. man ska inte vara elak på nätet, det är bara dumt. sen till Foki's. som oxå är min favorit blogg. älskar hennes stil,hus hon är som person,blogg och typ(inte riktigt) allt. Hoppas du tycker att min blogg är bra,om du itne kan du lägga en kommentar om vad du tycker är fel/dåligt och hur du tycker jag ska förbättra det. jaja,nu var det sagt.

ses!

                                kram o puss//:ida

Av Dalicei - 14 april 2010 17:27

Godag alla fina människor där ute! idag har varit en toppen dag. jag klev upp i tid. till och med innan väkarklockan ringt. det ni! iaf,farmor och farfar kom imorse och hämta mamma och mina små systrar. dom skulle följa med och hämta Molly. Hunden som dom ska köpa. Molly finnns långt ner i småland och vi bor nära Stockholm. såå det blir en lång bit att åka. i skolan är jag klar med uppsatsen om Italien. på gympan var vi ute och körde King och hopprep =) det var faktiskt kul. och det kommer från mig som vanligtvis inte gillar gympan. när jag kom hem städade jag mitt rum ordentligt. och nu är jag precis klar. bilderna jag lovade er igår får vänta. måste göra läxan  nu.

såååå läänge!!!!!!.......

                                                puss kram hjärtan MVH och allt vad som nu finns //: ida

Av Dalicei - 13 april 2010 16:40

Heeeej alla överdrivare!! Idag är det(som ni säkert fattat vid det här laget)Tisdag. En skit tisdag om jag ska vara ärlig. Tisdagar brukar vara en av dom bästa dagarna i  veckan,idag,var det en vanlig sketen(vet nt hur man stavar) skoladag. Ska dra till scouterna snart. måste nog cykla för träningen på tomten gick inge vidare. hoppade hopprep(nån som lagt mäsrke till hur jobbigt det är?). men hopprepet vill inte som jag ville! hoppade en litestund iaf. var hos soldocktron idag oxå. gick ganska bra,faktiskt. men måste dit igen nästa vecka.idag var oxå det berömmda simtestet. jag skulle inte med,men ändå kunde inte folk ge FAAN i att fråga varför ska inte du med?va?va?va!fick nästa huvudvärk av alla IDIOTISKA frågor. sen när jag skulle till skoldoktorn slutatde itne frågorna direkt. vart ska du?=O mitt svar i huvet:det ska du ge faan i,jävla nyfikna ung-jävel!

jaa,nu sa jag ju inte så,men jag tänkte. det värsta var att det var inte mina vänner som frågade.utan idioterna som tror att dom är så coola som ALDRIG är med som tror att jag ska säga nåt privat till DOM! kan bara säga:FUCK YOU! till dom som tänker så.

har inte kännt av stressen så mycket ännu.men den kommer nog.vänta....nu! nu är jag stressad. =) jaja,ska ta lite foton ikväll ;) som ni får se imorn. måste äta nu!!!

sååå läänge......

                                     KRAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Av Dalicei - 12 april 2010 16:48

Heej alla go'a människor! Idag är det måndag.En hemskt dag faktiskt. men det blev inte såå hemskt som jag väntat.kanske beror det på solen(som motvilligt kom fram under dan)kanske beror det på att det var okej på gympan. men jag förstår inte,jag har fortfarande den där klumpen i magen. skulle kanske ringa Christine och be henne komma över. nej,orkar inte. har precis duchat. rakat bena på köpet! fick inga rivsår denna gång(som tur var!) men det blev ändå inte så bra som jag ville. mm.tillbaka till det där om klumpen. vad här jag att oroa mig för?

upsattsen om Italien

eng-läxan

scouterna

konseren

gympan på onsdag

det var nåt mer...äch! jag kommer inte på det.  jaja,har inget mer att  raportera.

heej så länge!

                                                KRAM FRÅN IDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Av Dalicei - 12 april 2010 06:55

Heej sötisar! nu sitter jag och borstar mitt toviga hår. skola idag.bajs.vi slutar sent!! det är hemskt. jaja,fär väl göra det bästa av stunden.gud,vad trött jag är! orkar knappt blogga så trött jag är. hoppas er dag blir bra,för det kommer inte min.

såå länge.....

                                   KRAM FRÅN SKOLTJEJEN IDA!!!!

Av Dalicei - 11 april 2010 19:38

Hallå min kära vänner. sitter i mitt rum och fryser. har duchat och lyckas aldrig riktigt få upp värmen. idag blev inte som jag hade tänkt. efter jag bloggat åt jag lunch. men efter det gick jag ut. Då var klockan lite drygt ett. fast det var rätt skönt ute. krattade lite löv och lekte med Sally,som nu åkt hem. hoppade också lite hopprep. hade glömmt ur jobbigt det var,hehe. sen så solade jag mesta tiden. Hade så mycket att göra så ajg hann inte gå på bio med Julia och Christine i dag. jaja,kan inte ändra mig nu. för filmen började för 44 minuter sen! har packat väskan och lagt fram kläder. nu är det väl bara mitt blöta,toviga här som måste fixas.usch jag fryser verkligen!flyttar datorn till sängen. ja,så får det bli. ahaa... så skönt. oj,hade glömmt Cajsa(min katt). hon vill ut ur mitt rum. och jag(den korkade)har låst dörren! ååh! måste ut ur den varma sängen.bajs så,nu är det fixat! så vaarmt. såå sköönt.

jaja,nu ska jag väl sitta här och mysa en stund till.40 minuter max. sen börjar mitt pogram(hur stavar man?). ska se Parlamentet, tv4.imorn är det skola. här är mitt schema

1.planering

2.matte

rast

3.musik

4.vet inte

5.vet inte

Lunch

6.matte (igen)

7.idrott

såå jag kommer inte hem förs klockan  15.00 mm.och då ska jag äta mellis och allt sånt.

såå tills vidare....

                                            KRAM FRÅN IDA!!!!!!!!

                       PÖZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Låtar

Omröstning

Ska jag byta blogg namn?
 Ja!
 Kanske...
 Nej!

Sök i bloggen

Presentation


Tjejen bakom bloggen:
Det här är jag.

Fråga mig

17 besvarade frågor

Språk

www.barbiekiller.bloggplatsen.se

www.juliamedsinkamera.bloggplatsen.se

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards