mig     och mitt liv

Alla inlägg under september 2010

Av Dalicei - 14 september 2010 14:56

Jag är och kommer vara off en vecka framöver. Varför? jo, jag har fått data förbjud av mina föräldrar. Varför? För jag sa mkt elakt. Eller va bara på dåligt humör. Tror inte nån har råkat ut för mig i skolan, men hemma... Ni vill inte,jag lovar, bråka med mig, när jag kan säga vad jag vill. Kanske är lite "snällsnäll" i skolan, men ni vill inte veta vad jag kan göra...

Sitter nu iaf med min söta lilla E på biblans dator. Tror det är här jag kommer att hänga framöver. Imorn börjar vi tio i åtta. Och slutar typ tio över ett. inte exakt men typ. Ska försöka hinna hit. Men jag lovar inget. aja,

Puss på er ALLIHOPA!<3

/Dalicei

 

Ps. Det går skit dåligt med  Kärleken. Tror han gillar en av mina vänner. Men också... Tror det är en som gillar mig! Hjälp! jag gillar inte personen tillbaka på det sättet. Ds

  

Av Dalicei - 10 september 2010 20:17

Idag har vi haft idrott med Mattias Sunneborn. Och vettni vad? jag fick hans autograf på armen :P fick inte duu. Nej, jag skoja bara. Eller inte för det fick jag. Hade Franska idag. Onfe(?). Nej, men de var kul. Lite krångel med platserna bara. Om ni fattar vad jag menar...(?) Två fråga om att va idag, men så egoistisk som jag är tackade jag artigt nej. Jag kunde inte, skulle öva på piano läxan, baka cookies and gosa med min lilla bebis(ett åriga lillsyster). Iaf, kommer inte ett skit framåt när det gäller Kärleken, men vad gör det? ärligt asså. OM han läser min blogg måste jag tänka på vad jag skriver, om han inte gör... Måste jag säga åt honom att göra de! så patetisk är jag. Fick en fråga av en kär liten vän om jag ville se finalen med honom och några vänner. jag svara: Ska kolla med mamma. Mamma sa: Har du pengar då? haha. Nej ,de har jag inte, men man kan väl spara -.- Kolla dom snygga bliderna, komentera, och älska dom. Så ses vi imorn.

Kram Dalicei

                

Av Dalicei - 9 september 2010 19:53

Anton&Affes Släpp mig fri, älskar den låten :)

Av Dalicei - 9 september 2010 19:31

Idag är det(som du kanske vet om du inte vart borta typ hela jäkla året) Torsdag. Jag vet inte, men jag tror jag är där asså. Men Kärleken asså. Jag fattar inte varför han inte fattar!? Han läser min blogg och allt. Men nej, icke sa nicke, de e han för trög för. Jag har inte sagt eller tänkt så mycket på honom, men när folk pratar med honom, känner jag att jag blir arg, och vill gå och putta undan tjejen(som ofta e min bästis,hon gör det inte medvetet!)som står bervid honom. Jag tänker inte på det,men det bara blir så. ibland flörtar jag lite, men han är som sagt var trög. När jag flörta kom jag inte på mig förns efter jag gjord det. Jag gjorde det atomatiskt. Är det att va kär? Nej, jag vet fan inte. Och nu läser förmodligen halva klassen detta. Fan,Dalicei, ibland är du rätt bra korkad asså.

aja, blir inte roliga blider från idag för min kamra strular(inte bokstavligen,haha)

Kyss&Kram (K&K) Dalicei

 Väldigt gammal blid :S

Av Dalicei - 7 september 2010 21:42

Jaa, idag är det tisdag. Dom kommer nog bli mina favodagar. Först hade vi skojiga lektioner i skolan, sen piano lektioner på musikskolan, sen va med några av bäzzorna, sen scouter :D pink banana! Scouter<3 in my heart forever. Jag älskar er typ, "gänget/del av klassen" Ni killar oxå,men som kompis. Kanske. Haha, de e nog ideviduelt. Ni vet Kärleken. Tror fan jag är där  igen. Suck! aja,här är lite bilder från dagen:

PS.Kyss,älskling

                        

Av Dalicei - 6 september 2010 19:03

I skolan var jag en sprallig tjej. En glad tjej. Hemma är jag en trött tjej. En ledsen tjej. Så fort jag stiger över tröskeln blir jag bara slapp i kroppen och säger bara elaka saker.

Sry, Em<3 :´(

Hade underbara sy-slöjd idag, med underbara G&B(girls and boys). Ska snart till gymmer :) Lite bilder skulle kanske sitta fint?

Nu kommer dom iaf. KRam på er jag inte känner<3

Men ni jag känner... ojojoj, ni får nått helt annat^^

          

Av Dalicei - 2 september 2010 20:26

Bara en jätte kortis idag! Ska fika och läsa min superspuer bra bok Airhead av meg cabbot sen. Var på Boda Borg idag med klassen och två klasserna som går årtet under. Hade faktist väldigt kul :)

okej, hej då!

Kyss/Dalicei

Av Dalicei - 1 september 2010 18:36

Första september idag. Och skolfotografering.

Va med My idag och hade fett skoj :) först va vi på stan, sen hem,sen på stan igen, sen hem, sen fixa hår,sen fota, sen slut.

Gymmet idag,asså. Fortfarande lite blyg där. Ni vet,när man är ny och så. Så ni som simmar får heja på att jag klarar att gå dit på fre oxå.

Okej, älrligt. Jag gillar INTE Lilla J. Lilla J = Usch. Känner mig obekväm när Lilla J är med. Som om Lilla J dissar mig, liksom. Nej, det vill jag bara glömma.

Har inte så mkt att säga förutom att Monderaterna har vunnit mitt hjärta. Fick godis av dom på stan, och klistermärken. Så enkelt är det att vinna mitt hjärta.

aja, kyss på er då, sötisar /Dalicei

  

Vi<3

  

Titta va fin hon blev,älsklingen<3

  

Ställ mig gärna en fråga ;)

Låtar

Omröstning

Ska jag byta blogg namn?
 Ja!
 Kanske...
 Nej!

Sök i bloggen

Presentation


Tjejen bakom bloggen:
Det här är jag.

Fråga mig

17 besvarade frågor

Språk

www.barbiekiller.bloggplatsen.se

www.juliamedsinkamera.bloggplatsen.se

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

RSS


Skapa flashcards