mig     och mitt liv

Alla inlägg under november 2010

Av Dalicei - 20 november 2010 12:16

Jag rimmade,så det betyder inget -.-

Iaf... God morgon på er! Vaknade för en typ timme sen,av att NÅN gick in och sa:Du KAN inte SOVA bort hela dan.Seriöst,jag sov tre timmar mer bara. Det är INTE hela dan,eller har jag FEL?

Idag måste jag sätta mig med SV-läxan. Jag skriva två kapitel om olycka pch ny relation. Men just nu känner jag mest för att krypa tillbaka in i sängen.

Hörs sen

¨

Pussi puss

 

 

/Dalicei

    

Av Dalicei - 19 november 2010 16:54

Hejsan!

Nu är jag har igen(eller jag hoppas de iaf)   Idag var tidningen här så imorrn får ni läsa om mina galna reflex-tankar. Kulkul,eller,pinpinigt? vet inte ännu.

 

Om Dalicei's skola

På SO jobbar jag med H,vilket blir väldigt flummigt ^^

Matten går (som vanligt) bra,eller okej är kanske bättre.

Svenska är TOPPEN  just nu,är så pass klar att jag bara kan sitta och läsa i en sackosäck hela tiden=MYSIGT!

Idrotten är oxå den TOPPEN,basket är merde kul!

Engelskan är flum^^ jobbar i grupp med Isak(itoak) och de e flummigt värre   

 

Om Dalicei's privatliv

kan verkligen se ur era ögon nästan ploppar ut när ni läser rubriken.  

Nej,men hela veckan har vart weird. Innan har vi(h,isak,Sebbe,klara,matilda,Em och några fler typ) vart varenda fuuukking sekund. Men så på Tisdag blev det inte så. -.-

Sen dess är killarna bara för sig. kanske ska nämna att vår käre vän M kom hem då.Väldigt brun och kritvit i håret.

menmen,de är väl bara jag som är konstig. Men jag hade iaf hoppats på att vi kunde va ALLA då ist. Men nej,nej inte det inte.

jaja,ska nog lämmna kärleken en stund. Jag blir bara sur.

 

 

Pussi puss

 

 

/Dalicei

Av Dalicei - 17 november 2010 16:01

Hej,darlings!

Jag har dataförbjud,men whuutever? Okej,de kommer jag få sota för sen...

Igår var jag och min bästa vän Em med om en bilolycka. Jag HATAR det ordet. Alla tror det var jätte farligt,fast det inte var de! Inte ett sår nånstanns. Jag blev påkörd av en bil. Men det är inte så farligt som det låter. Jag tycker så SYND om Em som blev så chockad. Jag fattade typ inget,och såg inte så mycket. Sen kom typ brandbilen,polisen,ambulansen och massa andra som hade sett vad som hänt. Blev ttyp stop på vägen. Sen åkte vi jätte fort till akuten,och jag blev rönkad och fick drop. HAHA XD låter stört med än sen...

Nu måt jag bra och Em oxå,vi är faktist oss henne nu. Du kan läsa mer på SN.se men den var inte helt rätt. Vi SKrattade åt den förut.

aja,slänger in en bild på era olycksfåglar

  

Pussi puss

 

/Dalicei

Av Dalicei - 14 november 2010 13:48

   Guuuud! Idag är jagg bara SÅ tröööööt. Årkar inte göra nåt. Men om typ en timme eller så är jag världens piggaste och gladaste. Brukar va så -.- Jag är en SÅÅ morgon sur/trött person! Världens värsta egenskap,ett tips är att inte gå i närheten av mig på morgonen. Jag lovar. Men å andra sidan är jag superduper pigg på kvällen    tufft,va?

 

Jaha,då har även jag sett TOP GUN. Mum&dad's favofilm,eller en av dom iaf. Den var så SEG i början,men det blev bättre. Men det var en aning jobbigt att se den. Tyvärr.

För er som inte vet vad TOP GUN är kan jag berätt att det är filmen era mammor såg minst 7(!) gånger på bio för att se den ökände TOM CRUISE. Den som alla tyckte var så snygg. Men som jag bara förstår till 20%.Där han spelar en dom bäste piloterna i hela USA. Tillsamans med sin vän Goose,kommer in på Top Gun. En "skola" för bara dom bästa av dom bästa. Men har har en speciellt sett att flyga...

Han blir (så klart) kär i en va sina lärare. Som han först möter på en bar(vilket alla vet vad de betyder...) och som sen nästa dag dyker upp på en av lekionerna. Detta leder till en HEMLIG STÄMLAD romans. Men en dag dör Goose och Maverick blir helt omstäld. Han fölorar fokus på allt. Men upptäcker också att Charlie är hans livs kärkel. Tillslut blir han hjälte,OCH får behålla sin drömkvinna.

Lång beskivning,jag vet, men tycker det behövdes.

        

Jag   

   

Mitt Farsdag-kort. Hur såg erat ut?

 

Pussi puss

 

/Dalicei 

 

Av Dalicei - 13 november 2010 21:05

Japp! imorrn är det Farsdag igen. Nån som fixat nån till son käre far? Jag har iaf gjort det. Ett fint kort med en söt dikt på. Ni får en bild på den senare(imorrn). Ifall dad skulle(mot all förmodan) logga in på min blogg.

Har nyss duchat och sitter ni i (igen) i långkjol och linne. Nytt denna gång. En blå kjol med toner som bilr mörkare längre ner och en matchande linne med knut i nacken och (även den är blå) med vita blommor.

Ett par söta vänner var precis här. Men en inbjudan till spa-kalas. Som jag även ska få slagga på   

 

 

pussi puss

 

 

/Dalicei

Av Dalicei - 13 november 2010 13:19

Försöker jag att få ut Rihannas låt Only Girl ur mitt huve. Hur? jo,jag lyssnar på massa annat,som t.ex:

OCH:

Med mera...


Pussi puss


/Dalicei



Ps. Njut av klippen! Och var glad att jag inte bara tog Green day   Ds.

Av Dalicei - 13 november 2010 11:56

HAHA! Två minuter kvar tills klockan är prick 12   

Och nej, jag har itne sovit ända fram tills nu -.- jag vaknade faktiskt vid elva. Av en stor puss från min älsklings bääbis   

Nu ska jag och Mum & bäääbisen kanske dra ner  på stan och kolla jacka. Funderar på en vit och röd skidjacka. Nice,vettni!

Hörs mer senare.

 

pussi puss

 

/Dalicei

  

 

Av Dalicei - 12 november 2010 20:21

HAHA just nu är jag så himmla(jag bättrar mig,de e ingen svordom  ) när jag köpte min rosa tutch(stav?) mobil från LG följde det inte med nån sladd så jag kan ladda upp bilder. Men jag har sparat dad's gammla nokia sladd(av nån andledning). Har väl alltid hopats att det nån dag ska funkt mellan Nokia och LG(HAHA) och nu till grejen,DET FUKNAR! jag är så GLAAAAD! Så nu ska ni få se en bild på er favo-rock tjej   (jag ÄLSKAR den smileysen)!

Btw,var nervös för att träffa den Onde M på bussen idag,vilket jag också gjorde. Men inget hände jag jag är rätt stolt över mig att  jag tog bussen ändå. Fast jag visste att han skulle ta den.

Btw 2,har för annat haft en bra dag idag-iskolan.När jag kom hem fick jag inte internet att funka så jag satte mig och läste. Men vet ni VAD?! jag SOMMNADE! så TRÖTT jag var. Sen hade mamma gjort hemgjord pizza(de e emot min diet men fy så gott det är! åt massa!)   

 

 

pussi puss

 

/Dalicei

  

Tagen med min mobb. Sebbes snygg,snygga keps    i'm löööööving it   

Låtar

Omröstning

Ska jag byta blogg namn?
 Ja!
 Kanske...
 Nej!

Sök i bloggen

Presentation


Tjejen bakom bloggen:
Det här är jag.

Fråga mig

17 besvarade frågor

Språk

www.barbiekiller.bloggplatsen.se

www.juliamedsinkamera.bloggplatsen.se

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards