mig     och mitt liv

Senaste inläggen

Av Dalicei - 7 april 2011 18:48

Dagen var rent utav skit. Okej,jag erkänner, vissa stunder var väl helt jävla underbara men för det mest,nej, inte ett dugg bra.

Tror jag ta och drömma mig in i Sookie Stackhouse värld om en stund. Men först måste jag städa,göra läxor,tvätta bort min måling som Lalla gjorde i mitt ansikte och massa annat.

Det här  blir sista för idag,bloggen,ledsen. Men jag känner inte för att blogga. Jag känner för annat. som att försvinna ett tag.

Puss

/Dalicei

Av Dalicei - 6 april 2011 20:17

Jag gillar en, jag gillar två, men när allt är över är det dig jag vill få<3


Idag har varit en helt vanlig dag.Nej Stop. Fel. Idag har varit en helt Ovanlig dag. Jag har snckat om alldeles fel saker med en vän. Saker som vännen förmodligen inte bryr sig ett piss om. Jag som kan spridas till fel person. Till Den personen.Men men, ibland klatar jag mig mer än andra gånger. Att säga nåt om ens liv utan för skolan är strängt förbjudet. Aldrig att jag säger ett ord mer. Aldrig. Jag vill inte ha konsekvenserna,that´s it.

  Me and you,Diary!

Lots of love

Dalicei

Av Dalicei - 5 april 2011 15:28

I vanliga fall skulle just nu springa in till piano-salen och be tusen gånger om ursäkt för att jag var sen den här tisdagen också. MEn jag orkade inte gå idag. Får väl sätta mig i mina icke-ensamma-het senare och plinka lite.

Sen skulle jag också skynda mig hem och fixa med läxor och privata ting, innan jag skulle dra till scouterna. Men idag vet jag inte om jag ska gå på nåt. Pianot är väl ganska uppenbart att det inte blir nåt,men scouterna...SKulle kanske inte bli nåt,men sne skulle det bli det,men nu ska det inte det men jag vet varken ut eller in.


Nu till något helt annat. Idag hade vi livskunskap, och frågan om hur man ser på en bästis kom. Vissa tänker att en bästis är den man är med mycket, andra att en bästis är den man litar mest på. Jag vet inte hur jag ser på en bästis. För dom som varit/är min bästiar är varandrars motssatser. Men jag har ändå älskar dom lika mycket.

 

Hörs sen bloggen!


/dalicei

Av Dalicei - 4 april 2011 17:11

HAHA älskar bilden ^^


Av Dalicei - 4 april 2011 16:37

Jag vet inte vad jag gör. It´s all fake. Nothing is real. It is just a imagination. And i am dreaming.

JAg tror jag börjar gilla NTA magneter&motorer. Egentligen så funkar min grupp ingte ett skvatt bra, och jag är inte ett dugg intresserad. Men man kan ju inte plugga religion hela livet :/

Ledsen att jag inte laddar upp så mycket bilder. Eller att jag inte bloggar så ofta. Eller att jag bara finns.

   

Mina älsklings skor<3


     

                          Kram Dalicei

Av Dalicei - 3 april 2011 10:16

Japp, nu håller vi på att packa ihop våra saker. Men det går ganska långsammt p.g.a att rummet har tv(lillbrorsan är fast) och jag har datan med mig(jag är fast). men,men. SNart ska vi åka och kolla in A6, som är Jönköpings stora centrum. Hoppas att det ska bli kul.

Just nu sitter jag med min jättemysiga nya tröja som jag köpte på mässan igår.

bilder, sen så MÅSTE jag börja packa.

Puss Dalicei

  Det brosan kollar på :)   JAg med nya,sköna tröjan :)


Av Dalicei - 2 april 2011 20:26

DEt här blir nog sista för idag. Idag var själva mässan, gick lite överallt, upplevde lite pinsamma stunder och fotade fins bilder. Nu är jag helt slut. MEn imorgon ska jag nog till shopping centret med några. Och sen gå en liten stund på mässan. Sen blir det nog hemfärd för vår del. Synd att vi inte kommer hinna gå på John Baouer museet. För jag bara ÄLSKAR museeum :) särskillt när det är om konst.

Bilder,och sen ska jag bara vila

Puss Dalicei!

       

jag <3 landsbygden ,står det på knappen  

Av Dalicei - 2 april 2011 09:26

Okej,just nu har jag lite bråttom. Vi har precis ätit frukost och ny försöker jag få min lillebror att ta fram mina strumpor, för att jag sak hinna blogga mer. Men eftersom att han är så dum så gör han inte det. Vilken tur då att man är sin lillasysters idol :)^^

Nu sak vi snart på mässan, så bloggar så fort jag kommer hem. Och juste, försök inte nå mig på mobilen för jag råkade glömma den i min tredje jacka,som jag valde (av nån dum aledning att inte ta med mig) ta med mig.

Puss Dalicei

     

Låtar

Omröstning

Ska jag byta blogg namn?
 Ja!
 Kanske...
 Nej!

Sök i bloggen

Presentation


Tjejen bakom bloggen:
Det här är jag.

Fråga mig

17 besvarade frågor

Språk

www.barbiekiller.bloggplatsen.se

www.juliamedsinkamera.bloggplatsen.se

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011
>>>

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se