mig     och mitt liv

Senaste inläggen

Av Dalicei - 4 mars 2011 14:14

Hej och hallå! Om du är en utav dom där tröga(expelvis jag) så sitter jag just nu på biblan. Stack ner direkt(eller ja, typ 20min efter vi har slutat p.g.a Em) efter skolan. Handla lite godis som vi skulle ha under tiden,men tog typ slut innan vi ens han komma in. Och ja, jag är med Em just nu,kanske jag inte sa...hehe

Boken på bilden heter Linger(som ni ser) och är del två i serien om Sam och Grace. Den handlar om hur Grace blir överfallen och känner en märklig knytning till vargarna som bor i området. Men vargarna är inte vargar. Dom är varulvar. Eftersom att det här är del två så händer det andra saker. En betydelsefull person dör, och Grace får en hemsk feber och luktar varg. Då blir Sam väldigt upprörd. en mycket spännande bok. Så den får fyra d:n D D D D eftersom att den är lite seg i början. annars ät den toppen :D

Puss!


/Dalicei  

Av Dalicei - 3 mars 2011 18:04

   

Hej! Idag har jag bara haft 3 (!) besökare. Fast de är ju fan bra. För då kan jag skriva om all möjlig skit. Och hemlisar... Som att jag älskar en person så det gör ont, och att personen aldrig kommer att få redan på det.

Ikäll har jag 2 viktiga läxor att göra. Sen har jag 1 extra.  Och sen 1 till sak som jag ska göra. och sen finns det ännu 1 sak som jag vill göra. och allt innan klockan är halv tio.

Så nu bilre andra sajter :)


Puss!


/Dalicei  

Av Dalicei - 3 mars 2011 07:03

Morning,people! Just nu är jag så jävlajävlajävla trött. Längtar så mycket tills på lördag, då jag kan få sova ut. TVÅ DAGAR KVAR!!

Idag är det "ute-tid" och jag hoppas att vi kommer att vara inne. Hoppas,hoppas,hoppas....

Nej, nu måste jag kila iväg och göra annat.


Puss! så hörs vi vid tre när jag kommer hem :)


/Dalicei  

Av Dalicei - 2 mars 2011 18:34

 

Eller inte -.- Idag(onsdag) är min "plugg"-dag. Och eftersom att jag var sjuk/hemma i måndags så blir det extra mycket nu. Med andra ord är jag helt slut just nu. Har gjort eng,so lite fra och lite sv. Ska göra lite mer fra,piano och so ikväll. Men nu ska jag belöna mig själv med att surfa lite :)

Nån som har nån blogg som ni vill att jag ska läsa? Er egen kanske?


Kram


/Dalicei  

Av Dalicei - 2 mars 2011 07:10

God morgon! idag är jag så himla,himla T R Ö T T! Kommer typ decka i skolan idag eller nåt. Så jäkla trött. Och jag skyller på mina nya bok.

Fan, nu måste jag skynda mig oxå. Em kommer runt åtta, så SKYNDA IDA!


/Dalicei  

Av Dalicei - 1 mars 2011 22:05

Godnatt och sov så gott,mina änglar! Imorgon kommer jag att få träffa några av er <3 Eller kanske så ses vi redan i Drömmarnas Värld?

Iaf, jag hade tänkt att krypa till kojs snart. Ska kolla lite bloggar och sajter först bara. Och läsa lite i min super spännande bok Linger av Maggie Stiefvater. Redoviser senare vad det egentligen är för sorts av bok.

Ville bara säga att kvällens möte på scouterna var hur FLUM som helt. Spelade in några videos,men kan knappast lägga upp dom här. För då skulle alla våra rykten och förtroenden vara puts veck!


G O D N A T T <3


/Dalicei

Av Dalicei - 1 mars 2011 15:08

  

Herre gud min skapare, vad brottom jag har just nu! Iaf... Vill bara säga G R A T T I S till en nära vän och en som var min allra bästa vän som barn, nämligen Saga. Om du ser det här,ha en super fantastisk dag så får vi träffas senare, din lilla fjortiz! ;D


Nej,fan, nu måste jag verkligen sticka, Palle kommer att få spel :O/Dalicei

Av Dalicei - 1 mars 2011 07:42

  

 Hej, allaihopa! Håller på att göra mig i ordning nu. På en vanlig tisdag så skulle jag ha gått iväg nu, men idag får jag skjuts av mamma! :D


Måste skynda nu, hörs vid fyra tiden när jag kommer hem igen!


Puss och kram!


/Dalicei

Låtar

Omröstning

Ska jag byta blogg namn?
 Ja!
 Kanske...
 Nej!

Sök i bloggen

Presentation


Tjejen bakom bloggen:
Det här är jag.

Fråga mig

17 besvarade frågor

Språk

www.barbiekiller.bloggplatsen.se

www.juliamedsinkamera.bloggplatsen.se

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011
>>>

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se