mig     och mitt liv

Alla inlägg under mars 2010

Av Dalicei - 30 mars 2010 17:26

hej, snyggingar!  igår, när jag inte blogga, började det en ny tjej i klassen.WOW, liksom i denna lilla håla. men iaf. hon heter Julia och är SUPER SNÄLL!!! jag bara älskar henne! som kompis alltså,hehe. har lite brottom. ska käka och sen till scoauterna(nånsom vet hur de stavas?). sååå det bil inga bilder till er idag.ledsen,killar jag är för snygg för att lägga upp bilder på mig hela tiden hahaha!! så puss och kram världens bästa IDA<3<3<3

 

JULIAS BLOGG HETER:

www.finastejulia.blogg.se

Av Dalicei - 27 mars 2010 14:23

                                Min vecka!!!!

 

 

 

Måndag

  På morgonen var mitt hår super. det var lite lockigt och sött. så jag satte upp det lite fjortis-aktigt. om jag får säga det själv blev det bra.

   under dagen blev vädret super bra! så när jag kom hem bestämde jag mig för att ta en kopp te med honung ute på tomten.

   min favo-mugg, fick den av mamma i julas. den är med MASSOR av twilight-bilder på!!

   mumms!!!

 

 

Tisdag

 

På tisdagen var jag lite matt och orkade inte göra nåt. så då tog jag det bra beslutet att en duch och en ansiks mask kanske kunde muntra upp mig. och gissa vad? det funka!

     

 

 

 

Onsdag

 

Jaa, då var det lille brorsans födelsedag. hade tänkt att ge han ett data spel. ett spel till spel nörden, liksom.

  

 

 

 

Torsdag

 

Japp, då var det torsdag igen då. längtar tills klockan blir 20.00, då e de Vampire Daires på TV6. åhhhhhhh!!!! det är så jävla bra!!!   vill vara som Elena, men e för skitig för det.

 

 

 

Fredag

 

idag ska jag följa med min lill syrra och se Draktränarn.Tror att den kan va lite kul faktiskt. kommer reta "gullilie" skit mycket för att jag har sett den och nt hon!!

  

 

 

Lördag

 

Ja, nu sitter jag här. bloggar som vanligt och är super trött, som vanligt.

  men,men det är iaf bra väder ute. om man nu skulle vilja gå ut, alltså. då menar jag nt mig. jaja, ska släcka ljuset ikväll ska du? komentera!!!!! så länge puss o kram

 

 

 

Ida<3<3

Av Dalicei - 23 mars 2010 17:50

Hej gosisar! kommer inte att blogga så mycket denna veckan. varför? jo, jag hade tänkt att jag ska sova mycket,fixa mycket hemma, har mycket skol-saker att göra, och jag och mamma har bestämmt oss för att gå ner i vikt och ta hand om oss mer. så då blir det nt så mycket tid över till bloggen. men på typ lördag ska jag göra ett JÄTTE inlägg. då ska jag lägga upp bilder på hela veckan och sånt. men innan ska ni inte förvänta er. det kan hända, men troligdvis inte.

 

Många varma kramar Ida<3<3<33

Av Dalicei - 21 mars 2010 19:13

Hej friskisar!! idag är jag också en friskus. kanske lite snyvig, mennt så mycket. sååååå det betyder att jag kommer imorgon till skolan =)/=(. på gott och ont. idag fyller min kompis ****** 12 år!! grattis från lilla mig =)<3<3. och idag hade min brorsa kalas. han fyller på onsdag, men vi hade kalas för klass kompisarna idag. Allt kalas fix började kl.11.00 och slutade kl.18.00, det kan man kalla wow! fullt upp hela dage,liksom. mmm. har inget mer att skriva sssååååå sov gott och ha förståelse för mig imorgon. har det lite nervöst denna vecka. för att de e DEN veckan,såååååååå men säg inget till någon. ha lite medkänsla snälla.



EnSnällOchVarmKramFrånIda<3

Av Dalicei - 19 mars 2010 15:48

Hej gullisar! idag vaknade jag av en hemsk huvudvärk.så idag har jag ätit 3 alvedon, och har fortfarande ont i huvudet. tittade på gammla foto album imorse, från den tiden när mamma och pappa förlovade sig. och jag hittade foton från resor jag nt visste dom varit på. visst, alla resor berättar man inte om. men dom här är från när dom och ett par vänner är i Sahara öknen och rider på kamerler! och dom har nt sagt att dom har varit i Sahara. Dit vill ju jag också åka. men,men får väl vänta lite, då. hittade också bilder på mig som liten med mamma. och även om det låter knäppt och konstigt, så var min mamma faktiskt riktikgt söt på en del bilder. och ni skulle se hennes frisyr! en sån vill jag ha. den är både elegant och slarvig på en gång. Helt fantanstisk.jaja,jag gjorde nt de hela dagen. jag drack te och såg på Smalville också.är de nån som ser på den serien? den är faktiskt bra. jaja, jag är frotfarande sjuk så jag kan inte komma på en kompis födelse firande på lördag. det är synd, för jag hade redan köpt en/fler saker till henne.

 

KRAM!<3<3<3<3

Av Dalicei - 18 mars 2010 19:20

Hej mysisar! idag var jag som sagt sjuk. ochdet är hemskt. man mår pyton, verkligen. jaja, ikväll är det iaf  Vampire daries<3 sååå jag överlever denna dag.  


har inte så mycket mer att skriva....

ses imorgon, kanske? inte i skolan, men på nätet =)

Av Dalicei - 16 mars 2010 15:46

Hej puzzisar! Tänk dig att vakna först klockan halv fyra på morgonen. sedan halv fem, och bara för att du hostar så att du ont i magen. sen när du vaknar känner du att näsan rinner, du snyter dig. men du känner du hur näsan ömar för att du gjorde så. tänk dig sen att du är helt matt, och orkar ingenting. du är super trött, men kan inte sova för att du hostar. Även fast du tar medicin. just nu är det min varda. det är hemskt, obehagligt, och jag längtar efter mina vänner....<3. Tisdagar brukar vara den bästa dagen på veckan. jag har mina favorit lektioner och vi slutar  vid två. Dessutom skulle vi ner till biblan i dag. nu sitter jag hemma och skriker efter en bok!! Efter skolan har jag min älskade piano lektion<3 och efter det har jag scouter, där jag träffar mina bästa vänner från andra sidan stan<3... nu blie det inget av det, och det är hemskt.åhh, jag vill verkligen bli frisk nu. tycker att jag har varit sjuk tillräckligt nu.

   usch, vad jag mår illa...=(

Men som det trogna Twilight-fan jag är så tittade jag på twilight i dag. och den blir aldrig dålig.

   Älskar dig,Ed!!<3<3

 

Kramizar från den sjuke...<3

Av Dalicei - 15 mars 2010 17:16

Hej gullizar!! idag har jag mått pyton. hemskt. jag är förskyld,har feber, hosta och huvudvärk!! kan livet bli värre?! svars inte föresten. vet ni vad jag har gjort idag? ätit medicin och tittat på TV6. åh, vilken bra dag*not*. jaja, hoppas att ni hade en bättre dag. inte för att det är svårt, men ni fattar.

  på den tiden när man både bra... det vill säga två dar sen...<3

Låtar

Omröstning

Ska jag byta blogg namn?
 Ja!
 Kanske...
 Nej!

Sök i bloggen

Presentation


Tjejen bakom bloggen:
Det här är jag.

Fråga mig

17 besvarade frågor

Språk

www.barbiekiller.bloggplatsen.se

www.juliamedsinkamera.bloggplatsen.se

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards